Minden rendben.
Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület

Sátorhely

 

Az egyesület vízterületén sátor felállítása engedélyezett, az V. számú FÜZES-tó kijelölt sátorhelyein! A sátor kizárólag természetbe illő színű lehet.

 

 

 

 Az eső elleni védelemre alkalmas oldalfallal rendelkező ernyők/fekvő ernyők használata általánosan engedélyezett, amennyiben azok aljzattal nem rendelkeznek.

Nem engedélyezett az olyan jellegű felépítmény felállítása, amely az ernyő alá helyezett, vagy fákhoz kifeszített nylon fóliát, sátorponyvát tartalmaz.

 

  • Tilos az ernyőkön/sátrakon környezetbe nem illő külső takarásokat alkalmazni és az ernyőkre/sátrakra tárgyakat kihelyezni (kötelek, lemezek, stb.).
  • A tavak körüli utakon sátor, illetve egyéb a szabad közlekedést gátló akadály nem helyezhető el.
  • A horgász köteles a tavak és környezetük tisztaságát megóvni, és másokat erre szükség esetén figyelmeztetni. A horgászhelyen a horgászat megkezdése előtt köteles az ott fellelhető szemetet, illetve hulladékot összegyűjteni, azt a kihelyezett szemétgyűjtőbe, elhelyezni. Horgászata során a környezetében köteles a tisztaságot fenntartani. A halpucolóban be kell tartani az ott kifüggesztett tisztasági szabályokat.
Paksi Atomerőmű Horgász Egyesület 7032 Paks, Pf. 20 E-mail: horgasz@npp.hu